top of page

Rainmaker PP-MVA, FF

"Raine" #PKK2442, VH17-006-0205

 

Englantilainen täysiverinen, tamma

Syntynyt Suomessa 13.11.2017, 11-vuotias

Säkäkorkeus 165cm, väri punaruunikko (Ee/Aa)

Siitostamma: koulutustaso HeB/80cm

om. Krannilan Ratsutila, kasv. Elli Petäjistö

TÄMÄ ON

VIRTUAALIHEVONEN

THIS IS A SIM-

GAME HORSE

raine5.jpeg
rainee.png
raine3.jpeg
raine6.jpeg
raine2.jpeg
raine1.jpeg

Raine on entinen ratsastuskoulun opetushevonen, joka myytiin Seppeleestä siitoskäyttöön tallin lopettaessa ratsastuskoulutoimintansa. Meille se onkin ostettu siitostammaksi, mutta Raine on jo varastanut kaikkien tallilaisten sydämet. Ruunikko on luonteeltaan niin kiltti ja hyväsydäminen, ettei siitä voi olla pitämättä! Sitä tekisi vain mieli halailla päivät pitkät. Rainelle on aina varmasti aikaa antaa muutama ylimääräinen rapsutus ja porkkana...

Ratsuna Raine on yritteliäs ja miellyttämisenhaluinen. Vaikka tammalla ei enää kilpaillakaan, sen ratsastaminen on silti aina yhtä suuri ilo, joten sen kanssa on ihana välillä höntsäillä kentällä tai tallin lähimaastoissa. Tamma on myös innokas hyppääjä. Naapuriemme tytärkin käy välillä Rainea rapsuttelemassa ja ratsastamassa, jotta se pysyisi hyvässä kunnossa.

Uusien asioiden edessä Raine saattaa välillä hermostua ja jännittyä. Täysiverisyys näkyy tammassa kuitenkin lopulta melko vähän: se luottaa jännittyessäänkin tuttuun ihmiseen eikä koskaan hermoile täysin turhaan.

Raine on varsonut jo kaksi kertaa ja näyttänyt olevansa oikein luonnonlahjakkuus emänä. Se on huolehtivainen, mutta asettaa varsoilleen myös selkeät rajat. Uskomme, että siitä tulee siis aivan loistava emä myös tuleville varsoilleen.

raine4.jpeg

i. Good Enough Is Good Enough

XX, 170CM, PUNARAUTIAS

ii. Between Lines [EVM]   -   ie. You're Enough For Me [EVM]

e. Cloudgazer

XX, 15664CM, MUSTANKIMO

ei. Thunderbolt [EVM]   -   ee. Eyes Wide Open [EVM]

Raine on varsonut kaksi kertaa ja on jalostuskäytössä tallillamme.

tammavarsa Sign in the Sky s. 2019, i. Misery Business xx

orivarsa Corny Cupido s. 2018, i. Lovex Z

Kilpailumenestys

Raine on kilpaillut PKK:n alaisissa näyttelyissä sekä osallistunut vuoden 2019 Tie Tähtiin -kilpailuihin. Tamman päiväkirjasta löydät sen kilpailukalenterin.

bottom of page